Kasutustingimused ja privaatsus

Dinee OÜ veebipoe tellimistingimused

Kehtib alates 01.08.2018

1          Üldsätted

1.1 Käesolevad tellimistingimused kehtivad Dinee OÜ (edaspidi „Müüja“) veebipoe leheküljelt www.dinee.eu tellitud kaupade (edaspidi nimetatud „toidukast“) ostu-müügilepingutele (edaspidi „Leping“), mis sõlmitakse Müüja ja kaupa telliva isiku (edaspidi „Tellija“) vahel käesolevate tingimuste kehtivuse ajal.

1.2 Käesoleva tellimustingimuse punkt 9 (vt. käesoleva Tellimustingimuse punkt 9 Isikuandmete kogumine ja kasutamine) reguleerib ka Müüja veebipoe leheküljel www.dinee.eu registreerunud ja kliendikonto loonud Tellija isikuandmete kaitset.

1.3 Müüja jätab endale õiguse muuta tellimistingimusi ja hinnakirja, tulenevalt teenuste arendamisest ning sortimendi täiendamisest.

1.4 Veebipoes tellimuse vormistamisega kinnitab Tellija, et on nõus tellimistingimustes tooduga ning kohustub neid täitma.

1.5 Veebipoes kauba tellimiseks peab Tellijal olema toimiv e-posti aadress.

2          Kauba hind

2.1 Müüja veebipoe hinnad on Eurodes ja sisaldavad käibemaksu. Tellimiskeskkonnas märgitud teenuse hindadele lisandub transporditasu. Tellimused, mille maksumus on üle 40 € rakendub tasuta transport.

2.2 Müüja jätab endale õiguse korrigeerida hindu juhul, kui muutub käibemaksumäär või olulisel määral muutuvad veebipoes pakutavate toodete toorainete hinnad.

3          Transpordi hind

Transporditasu on piirkonniti erinev, hinnad on toodud koos käibemaksuga.

  • Tartu linna aadressidele on transpordi tasu 4.80 eurot
  • Tartu lähiümbrus 5.40 eurot
  • Tallinna linna aadressidele 6.00 eurot
  • Tallinna lähiümbrus 6.90 eurot
  • Collect.net pakirobot 4.80 eurot (Tartu Lõunakeskus ja Eeden, Tallinnas Kadaka Selver, Pirita Selver, Sikupilli, Depoo)

Transport on tasuta, olenemata piirkonnast, kui ostukorvi maksumus on vähemalt 40 € või kui Tellija tuleb tellimusele ise järgi aadressile Annemõisa 2, Tartu, 50708.

4          Kauba kohaletoimetamine

4.1 Toidukasti saab tellida tellija poolt sisestatud füüsilisele aadressile (edaspidi „Tarne aadress”), Collect.net pakirobotisse või valida ise järgi tulemine aadressile Annemõisa 2, Tartu, 50708.

4.2 Tellimusi täidetakse esmaspäeviti ja neljapäeviti. Tellija teeb kohaletoimetamise nädalapäeva valiku tellimust esitades.

4.3 Tellija vastutab esitatud andmete õigsuse eest. Kohaletoimetamise aadress ja kontakt number peavad olema esitatud korrektselt, vastasel juhul pole võimalik tellimust täita. Müüja jätab endale õiguse tellimust mitte täita, kui Tellijat ja tema asukohta pole võimalik tuvastada.

4.3.1 Transporditeenus on sisse ostetud erinevatelt kullerfirmadelt, nagu Cargobus, Rohekuller ja JetExpress. Kullerile edastatakse pakid traspordipäeval lõuna paiku, peale seda kuller helistab Tellijale ja lepib kokku täpse kohaletoimetamise kellaaja. Kohaletoimetamise kellaaeg on vahemikus kell 15-20. Toidukasti kättesaamisel tuleb jahedat vajavad toiduained panna külmikusse esimesel võimalusel.

4.3.2 Collect.net pakirobotisse jõuavad toidukastid vahemikus kell 13-17, paki toimetamisel pakirobotisse saab Tellija SMS sõnumi koos paki kättesaamiseks vajaliku infoga. Toiduained saadetakse kliendile külmaelemendiga varustatud kastis, et tagada jahutatud toiduainete säilimine. Toidukasti pakirobotisse saabumise järel tuleb jahedat vajavad toiduained viia külmikusse esimesel võimalusel. Toiduaineid tohib hoida pakirobotis kuni transpordi päeva õhtuni.

4.3.3 Toidupakile ise järgi tulemise valiku tegemisel, võetakse Tellijaga eraldi ühendust ja lepitakse kokku toidukasti üleandmise aeg.

5          Ostukorv ja tellimuse vormistamine

5.1 Toidukasti tellimiseks tuleb Tellijal esmalt Menüüst valida sobiv toit. Tellida saab minimaalselt üks ja maksimaalselt neli toitu. Menüüst tuleb sobiv toit lisada Ostukorvi. Ostukorv luuakse Tellijale hetkest, mil ta on klikkinud nupule „Lisa ostukorvi “. Kõik menüüs olevad toidud on minimaalselt kahele sööjale.

5.2 Kui Tellijale on edastatud sooduskood, tuleb soodustuse aktiveerimiseks lisada sooduskood Ostukorvis toodud vastavasse lahtrisse ja kinnitada koodi kasutamise soov, klikkides nupul „Kasuta kupongi “.

5.2.1 Kampaania sooduskoodiga ESIMENEDINEE annab Tellijale esimese tellimuse korral ühe õhtusöögi kahele inimesele tasuta. Sooduskoodi kampaania töötab põhimõttel- tellid 3, maksad 2 eest.

Sooduskoodi kehtivuse tingimused:

  • peab olema uus klient, st Tellija teeb Dinee veebikeskonnas tellimuse esimest korda
  • sooduskood kehtib ainult esimesele tellimusele
  • ostukorvis peab olema tooteid vähemalt 40 € eest

Müüja jätab endale õiguse sooduskoodiga tehtud tellimust mitte pakkuda, kui leiab aset kampaania sooduskoodi kuritarvitamine.

5.3 Tellimuse vormistamiseks tuleb klikkida nupule „Mine maksma“, siis suunatakse edasi Tellimise lehele.

5.4 Tellimise lehel ostu vormistamiseks tuleb Tellijal sisestada arvelduse andmed, milleks on Tellija nimi, kohaletoimetamise aadress koos sihtnumbriga,  kontakttelefon ja e-posti aadress. Sihtnumbri järgi tekib automaatselt transpordi hind. Sama vormi juures saab ka teha toidukasti kohaletoimetamise kuupäeva valiku.

5.5 Peale andmete sisestamist või olemasoleva kontoga sisselogimist saab teha makseviisi valiku- „Kaardimakse“, „Pangalink“  või “Tasumine ülekandega”.

5.5.1 Maksa kaardiga valiku puhul suunatakse Tellija edasi kaardimakseid haldava teenusepakkuja lehele. (teenusepakkujaks EveryPay AS) .Teenuse eest saab tasuda Visa ja Mastercard deebet- või krediitkaardiga. Sisestades kaardiandmed ja vajutades nuppu “Maksa”, kinnitab Tellija oma ostu. Tellijal on võimalus kaardiandmed turvaliselt salvestada. Müüjal ei teki Tellija kaardiandmetele ligipääsu.

5.5.2 Tasumisel ülekandega valiku puhul luuakse automaatselt kliendile arve, mis saadetakse Tellija poolt esitatud e-posti aadressile. Tellimus aktiveerub peale makse laekumist Müüja arvelduskontole.

5.5.3 Tasumisel pangalingiga, tuleb esmalt valida sobiva panga pangalink. Peale pangalinki valikut klikkida nupul “Esita tellimus”. Edasi suunatakse vastava panga kodulehele, et makset teostada. Peale makse tegemist vajutada nupule “Tagasi kaupmehe juurde”.

5.6 Teenust saab kasutada vaid ettemaksu alusel. Leping loetakse sõlmituks ja tellimus täidetakse, kui Tellija on tasunud ettemaksuna tasumisele kuuluva summa Müüja arvelduskontole.

6          Isikuandmete töötlemine

6.1 Müüja kasutab kliendi poolt esitatud isikuandmeid ja andmeid sooritatud ostude kohta kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega ulatuses, mis on vajalik kliendi poolt veebipoes esitatud tellimuse täitmiseks. Müüja ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, v.a transpordi- või kullerteenust pakkuvale ettevõtjale ulatuses, mis on vajalik toidukasti Tellijale kohaletoimetamiseks.

7          Tagastamine 

7.1 Kuna Müüja valmistab toidukasti Tellija tarbeks eritellimusena, ei ole Tellijal õigust loobuda oma ostust.

7.2 Tulenevalt Võlaõigusseadusest ei laiene 14 päevane tagastusõigus toiduainetele, mis riknevad või vananevad kiiresti.

7.3 Müüja ei vastuta toote mittevastavuse eest, mis on tekkinud Tellija tegevustest ja/või tegevusetusest, sealhulgas toote mittenõuetekohase kasutamise tagajärjel (nt toote säilitamisnõuete järgimata jätmine).

8        Pretensioonid

8.1 Pretentsioonid toidukastis olevate toiduainete mittevastavuse osas palume saata Müüja e-posti aadressile info@dinee.eu või helistades numbrile 51926070. Hindame kõrgelt oma toodete kvaliteeti ja suhtume kaebustesse äärmise põhjalikkusega.

8.2 Pretensioonid ja kaebused palume esitada mitte hiljem kui 5 (viis) päeva peale toidukasti kättesaamist.

8.3 Tellijal on õigus pöörduda tasuta Tarbijakaitseameti poole. Tarbijakaitseamet lahendab tarbija ja ettevõtja vahelisi vaidlusi, mida pooled ei ole suutnud lahendada kokkuleppe teel ja kui vaidlusaluse kauba väärtus on 20 või enam eurot.